RSS

Cuinades del món – Lasanya de carn

18 mai

Lasanya de carn

Ingredients (2 persones): 6 plaques de lassanya (nosaltres fem servir aquestes que van al forn sense haver de bullir), 250g carn picada, 1 o 2 cebes (depenent de la mida), 1 albergínia (opcional), salsa beixamel, tomàquet triturat (opcional), vi blanc, formatge, sal, oli i pebre
Preparació:
Peleu i talleu la ceba ben petita. Si heu decidit posar albergínia, peleu-la i talleu-la a dauets. Poseu l’albergínia a la paella amb una mica d’oli i, quan s’hagi encongit una mica, afegiu-hi la ceba. Quan us sembli que li falta poc per estar cuita, afegiu-hi la carn picada i remeneu-ho tot bé. Salpebreu al gust i poseu-hi un raig de vi blanc, també segons el vostre gust. Si voleu posar-hi tomàquet, poseu-li només la quantitat que us calgui per barrejar bé la carn sense que sigui líquid, ja que no volem una salsa.
Mentre la carn es cou, prepareu la salsa beixamel que ha de ser més aviat líquida, sobretot si feu servir les plaques de pasta que no cal bullir.
En uns plats o recipients per a fer lasanya, poseu-hi una mica de salsa beixamel, una placa de pasta, una mica de la barreja cuita amb la carn i així successivament. Quan poseu l’última placa de pasta, poseu-hi a sobre força salsa beixamel i després, formatge ratllat.
Poseu el forn a la temperatura que us indica l’envàs de la pasta (normalment uns 180 graus) i deixeu els recipients amb la lasanya el temps indicat (uns 40 min).
Apa a llepar-se els dits!

Pol, Laura i Milenna

 

2 responses to “Cuinades del món – Lasanya de carn

  1. omar

    20 Mai 2012 at 13:48

    Hola jo vaig provar la lasanya l’any passat estava super bona aa sabeu l’ltre dia amb l’ajuda de la mare he pogut fer creps mirant de la vostra seccio clar

     
  2. mastercs25

    20 Mai 2012 at 13:51

    Cuinada i menjada! Boníssim aquest plat!

     

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

Connecting to %s

 
%d bloggers like this: