RSS

Cuinades del món – Creps de xocolata

24 abr

Creps de xocolata

 Ingredients: 200g de farina, 1/4 de llet, 2 cullerades soperes d´oli, 1/8 d´aigua, tres pessics de sal. xarop i 3 ous

 Preparació:

-En un bol posa la farina i la llet i remena’ls fins que no hi hagi grumolls.  

– Després en el mateix bol posa en aquest ordre els ingredients següents: 3 ous, la sal, l’oli i l’aigua.

-Batega’ls bé fins que la mescla quedi molt líquida.

-Amb ajuda d’algun adult, posa la paella al foc amb una mica d’oli per sobre. Amb una cullera gran posa una miqueta de  la barreja que has fet.

– Quan estiguin els costats daurats dóna-li la volta. Després fes al mateix (deixa que es cuini bé)

-Posa la crep al plat i posa el xirope

Laura, Milenna, Pol  

 

2 responses to “Cuinades del món – Creps de xocolata

  1. mastercs25

    24 Abril 2012 at 19:46

    També es poden cuinar amb nata, melmelada, natilles… Una recepta molt dolça!

     
  2. Loli 6é C

    25 Abril 2012 at 20:20

    Hola!!!

    Aquesta recepta es boníssima, jo he fet moltes receptes amb l’àvia i aquesta és una de les moltes!
    Els creps es poden fer de moltes maneres, i hi ha moltes per escollir els més populars són els dolços i els salats.
    Cada tipus de crep pot ser inventat a un lloc del món, però el crep en si, és inventat a França.
    El crep “més original” de França és el crep de sucre. El crep de xocolata és original a tota Europa

    Adeu!!!

     

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

Connecting to %s

 
%d bloggers like this: