RSS

Microredacció

24 oct.

Us proposem una activitat nova: escriu una miniredacció (màxim 10 línies) continuant la següent frase a partir de la imatge donada… 

“Tot va passar en aquesta cafeteria dins de la ciutat de Terrassa. Un home va entrar a la cafeteria a les vuit del vespre…”

Qui s’anima? La guanyadora pot sortir al proper número de la revista de l’escola. ÀNIM!

Cafè Terrassa de nit, Van Gogh 1888

Anuncis
 
 

41 responses to “Microredacció

 1. Rebeca

  26 Octubre 2011 at 19:56

  No se si sabeu que aquesta terrasseta tan maca es troba a Arles (França) i es va fer tan, tan famosa que li van canviar el nom. Ara es diu Cafè Van Gogh.

   
 2. mastercs25

  26 Octubre 2011 at 22:37

  Van Gogh té un altre quadre que m’encanta. Es diu “La noche estrellada” de l’any 1889. Bona anècdota Rebeca! Gràcies!

   
 3. Mariona

  27 Octubre 2011 at 18:03

  soc la mariona :Estava fosc i no hi havia ningú,era misteriós o potser massa .De cop va sentir un crit i un cop molt fort. Es va girar per veure si hi havia algú però no va veure res .I de cop un altre crit i aquesta vegada venia de la cuina. Tot era fosc i se sentien xiuxiueigs .De cop va veure una llum i de cop va desaparèixer .Quan va obrir els ulls es va trobar amb una ciutat descontrolada .Amb nois que robaven ,persones que atracaven bancs i els avis que es mataven .Al final va posar ordre en aquesta ciutat i en un mes ja era alcalde .Ja la gent era civilitzada i no robava res ni atracaven…..es podia dir que era una ciutat bonica .Llavors va sentir HOLA!DESPERTA!es va despertar i resulta que era la seva filla i la se va dona dient-li que despertes ell volia tornar al son tan meravellós .Al fi i el cap mai mes va tornar a tenir aquell son però mai el va oblidar.

   
 4. guillem rodríguez

  28 Octubre 2011 at 18:20

  Tot va passar en aquesta cafeteria dins de la ciutat de Terrassa. Un home va entrar a la cafeteria a les vuit del vespre perque va quedar amb una dona que havia conegut per internet. Ella portaria un mocador vermell, i ell un barret negre.Ell va estar mirant fins que va veure a dues noies que portaben mocador vermell. I va anar a preguntar si es deia Bàrbara. Un cop trovada van sopar uns tortelini i un peix al forn. Es van fer amics i van quedar més vegades.

   
 5. Loli 6é C

  28 Octubre 2011 at 20:00

  Tot va passar en aquesta cafeteria dins de la ciutat de Terrassa. Un home va entrar a la cafeteria a les vuit del vespre però de sobte es va adonar que tota la cafeteria estava envoltada de cuadres de tot tipus. L’home es deia Van Gogh, era de Barcelona i l’encantava pintar cuadres a més a més era ric. Aleshores va preguntar a una cambrera que si podia parlar amb l’amo. La cambrera li va dir que si. Ens uns minuts l’amo es va presentar. El senyor Van Gogh va ser directe, i li va preguntar que si podia comprar aquella cafeteria. L’amo que era un senyor molt poderós i garrepa li va contestar que si volia la cafeteria hauria de pagar 40.000 euros. L’home es va quedar bocabadat. Però va pensar que 40.000 per la cafeteria i tots els cuadres era una ganga. Van Gogh va contestar decidit que si.
  Aleshores desdes aquell dia aquella petita cafeteria va ser anomenada com: Cafè Van Gogh.

   
 6. Irene González Requesón

  29 Octubre 2011 at 10:34

  Tothom es va marxar menys tres persones. Un era baix i gras. Un alta era alt i prim i la roba li anava molt gran . El últim era normal no era gras ni prim ni molt alt ni molt baixet era normal. Després va venir un noi i el senyor li va disparar i es va anar a casa i va venir el noi a que li n’havia disparat i li va preguntar Com he estat fen de mort avui? Molt be.
  Ho va seguint fen això fins que van notar que el mort sempre era el mateix labor des de ara tothom es riu de ell.

   
 7. Evelin

  29 Octubre 2011 at 15:23

  “Tot va passar en aquesta cafeteria dins de la ciutat de Terrassa. Un home va entrar a la cafeteria a les vuit del vespre…”i és va encontrar amb la seva millor amiga desde 10 anys passats no és reconeixen de res a i el senyor l’hi va dir que com es i la senyora l’hi va respondre i l’hi va dir que es deia Maria i, la Maria l’hi va dir a ell com es deia i el senyor l’hi va respondre:jo em dic jordi , la Maria es anava tomar una xocolata uns xurros calentets .
  La Maria l’hi havia dit que si ell estava a la escola de Monsserrat l’hi va dir que si, i la Maria l’hi va dir que era el millor amic de la Maria i fins i tot els dos millors amics es van encontrar.

   
 8. guillem ribas

  30 Octubre 2011 at 9:28

  va demanar-li un cafè al cambrer pero el cambrer no li va donar. L’home va començar a sospitar i va dir-li: estàs detingut sé qui ets, ets el delinqüent de França tan buscat! o no? No te’n recordes de mi? Sóc qui et va portar a la presó. Al sentir això, el cambrer va agafar una ampolla i li va donar un cop al cap al detectiu que es va quedar estaburnit durant uns minuts. Tenia un tall molt gran al cap que sagnava moltíssim. El cambrer fals el va tirar al sòtan, però el detectiu que fingia està desmaiat, va ser llest i va tirar el walkie talkie al terra perquè els seus companys l’anessin a buscar.Totes les patrulles de Terrassa van sortir a l’hora, pero, ni rastre. El capitá de les policia va anar a un bar a beure un cafè i de cop, va sentir un crit! El capità va sospitar, i va mirar la cara al cambrer. Aquella cara li era coneguda, era el pitjor terrorista de França, el més buscat!!! Lli va dir: estàs detingut, mans enlaire!!! El cambrer va dir d’acord, d’acord!!!! El Capità li va demanar: on has amagat al detectiu més bo de Catalunya? El fals cambrer va contestar: està al sòtan!
  L’equip de policies van anar a buscar-lo. El pobre home està sense coneixement i poc li falta
  va per a morir… El van dur urgentment a l’Hospital General de San Cugat.
  Finalment es va curar i al poc temps, va tornar a la feina…
  I el delinqüent? Està entre barrots….
  Fin

   
 9. max

  30 Octubre 2011 at 12:40

  Tot va passar en aquesta cafeteria dins de la ciutat de Terrassa. Un home va entrar a la cafeteria a les vuit del vespre làvien despedit deia que la seva vida era la pitxo del mon quan de sobte va veure aquell rostre femeni tan ecantador.Van comensar a parlar.Ella es deia miriam i ell charli.Miriam va invitar a charli a la seva casa. Estaven enamorat.Pero hi havia un problema miriam tenia un exnovio molt celos i ademes era una mica perillos. A la seva tercera cita michael el exnovio de miriam els va veure. quant charli nava cap a casa michael el va seguir i just avans de entrar a la seva casa michael va atura a charli i li va dir que mes val que talles amb ella perque si no i es va anar.charli va truca a la policia pero no li anava el movil al en demma va anar a comisaria i va dir tot el que li avia pasat .la policia va investigar el cas .van posar a nmochael a la preso i miriam i charli van viure felisos . de moment

   
 10. Ivan Marquez

  30 Octubre 2011 at 18:50

  Tot va passar en aquesta cafeteria dins de la ciutat de Terrassa. Un home va entrar a la cafeteria a les vuit del vespre i va demanar un wiski que costa 12 euros. Quan el camarer li va demanar els 12 euros el home va deixar 1 euro a la barra i els altres els va llencar al carrer, al servei, a la cuina… i aixi tota la setmana fins que l’ultim dia. Va demanar un wiski i va pagar amb 25 euros. I el camarer va pensar en lencari la volta per tots llocs i deixari un a la barra. Quan ho va fer l’home va agafar l’euro de la barra i va dir: posam un altre wiski.

   
 11. Miriam

  31 Octubre 2011 at 9:19

  Tot va passar en aquesta cafeteria dins de la ciutat de Terrassa. Un home va entrar a la cafeteria a les vuit del vespre i es van apagar les llums. El propietari de la cafeteria va encedre una espelma , tot i tothom avia desaparegut. Els diners , la gent, els plats , el menjar …… tot on avia pogut anarv a parar. Aixo va pasar durant tots i cada un dels dies deel mes de Maig. El propietari esta va fart fins que va instalar unes camaras ,pero la persona que ho feia era molt mes llesta i la va trencar. El propietari va tindre una altra idea es va disfressar d’una altra persona i elvan captura com ell queria. Durant dos o tres hores tothom estava a dins d’un camió sense poder surtir fins que van arrivar i els van capturaen una presso anava surtin gent i van escoltar una musica era un circ. Els capturava per el circ llavors van escapar i vn robar el camió de l’home i van tornar a casa .El dia següent va tornar pero el propietari va trucar a la policia i no va tornar mai més a la cafeteria.

   
 12. Miriam

  31 Octubre 2011 at 9:21

  i es van apagar les llums. El propietari de la cafeteria va encedre una espelma , tot i tothom avia desaparegut. Els diners , la gent, els plats , el menjar …… tot on avia pogut anarv a parar. Aixo va pasar durant tots i cada un dels dies deel mes de Maig. El propietari esta va fart fins que va instalar unes camaras ,pero la persona que ho feia era molt mes llesta i la va trencar. El propietari va tindre una altra idea es va disfressar d’una altra persona i elvan captura com ell queria. Durant dos o tres hores tothom estava a dins d’un camió sense poder surtir fins que van arrivar i els van capturaen una presso anava surtin gent i van escoltar una musica era un circ. Els capturava per el circ llavors van escapar i vn robar el camió de l’home i van tornar a casa .El dia següent va tornar pero el propietari va trucar a la policia i no va tornar mai més a la cafeteria.

   
  • Miriam

   2 Novembre 2011 at 17:00

   Hola ho sneto ho he enviat 2 vegades a sigut un error

    
 13. MIGUEL ANGEL

  31 Octubre 2011 at 11:49

  era un home no molt simpàtic alt i flac estava buscant a un home per fer un negoci de la fabrica el home que busca es alt amb una samarreta blava no el troba,el home que busacaba estava bevent un cafè dins de la cafeteria el va dir el cambrer,vam parlar i vam fer un negoci per vendra la fabrica el home que la fabrica ya esta venuda alehores el altre home que anava ha comprar la fabrica es va anar i no va saber res de ell.

   
 14. Maria P.

  31 Octubre 2011 at 12:02

  Hola!!!
  I es va prendre un café. Uns nens que miraven a través de la finestra de la cafetería van veure que aquell home era estrany, al cap d’una estona contemplaren que treia alguna cossa d’una motxila que portava i que començava a pintar. Els nens es van acostar i li varen preguntar: Ens pot ensenyar a pintar, com vosté? El home va respondre: I tant. A través d’uns grans procediments els nens van aprendre a pintar. I com a honor a la cafeteria (on ells havíen aprés a pintar) junts varen pintar un cuadre preciós anomenat “L’home de la cafetería”.

   
 15. Ainhoa

  31 Octubre 2011 at 12:33

  Cafè Terrassa de nit, Van Gogh 1888.

  Tot va passar en aquesta cafeteria a les vuit del vespre.
  Hi va entrar un home misteriós que pareixia nerviós ,però una dona li va preguntar .-Que et passa !-que la meva núvia ha sigut arrestada per que diuen que ha robat en un museu,però jo serè el que resolgui aquet cas .
  I va començar a investigar però no va trobar res va entrar un altra vegada a la cafeteria i quant estava preguntant als treballadors va veure un home que duia una pistola.
  I el va perseguir hasta que arribar a una casa .I vaig veure la peça del museu ,ràpidament vaig trucar a la policia i va anar a la presó .Va sortir la dona i ens vem casar. I l´home va estar a la presó 2 anys.

   
 16. jeremy

  31 Octubre 2011 at 12:46

  “Tot va passar en aquesta cafeteria dins de la ciutat de Terrassa. Un home va entrar a la cafeteria a les vuit del vespre ,l`home tenia un arma anava atracar la cafeteria ,un policia passava per el seu costat, el oma va treure la pistola, va matar a una dona ja vorans el policia va treure la pistola el va matar a l`home i tot va acavar.

   
 17. daysi

  31 Octubre 2011 at 14:43

  “Tot va passar en aquesta cafeteria dins de la ciutat de Terrassa. Un home va entrar a la cafeteria a les vuit del vespre va demanar un café quan ya va passar mitja hora ya s’estava anat , es va trobar amb el seu company de treball , estavan parlant de la seva familia i tambe que el s’estava mudant quan ya era les nou i punt , ya estava apunt d’arribar ala seva casa i es va trobar amb una amiga de la seva esposa es van derigir a casa , la dona li va dir que es deia Laura quan ya avian arribat la dona es va quedar a dor mir el home va pensar: ” que ironic aquesta tarda me trobat a molta gent ” i es va anar adormir.

   
 18. Aina de 6è C

  31 Octubre 2011 at 15:39

  Tot va passar en aquesta cafeteria dins de la ciutat de Terrassa. Un home va entrar a la cafeteria a les vuit del vespre i tothom el va començar a mirar i a aplaudir aquell home era pintor es deia Van Gogh i tenia fama arreu del mon.
  Tots els clients i fins i tot els amos es van quedar parats, Van Gogh havia vingut a la seva ciutat!
  Els amos de la cafeteria li van oferir un cafè i unes pastes, i l’home va aceptar. Ell satisfet, va anar a seu hotel que no quedava gaire lluny d’allà i quan va arribar va començar a pintar molts quadres per a la gent del barri, en especial un parell anomenats “Olivar” i “Peones Camineros”per als amos de la cafeteria. Quan Van Gogh va entregar els quadres als amos, ells es van posar molt contents van emmarcar-los i els van penjar les parets de la cafeteria.
  Van Gogh els va dir que tornaria a visitar-los un altre mes.

   
 19. JESSANDRA

  31 Octubre 2011 at 17:02

  i de repent va surtir una holo molt forta de aquell home. Thotom va marxa meñys el combre li va demanar que es marxi perque feia molta pudor, auqell hoem es va enfadar tant que en aquell
  moment que no sabia que fer i es va anar corerns a casa seva i es va duxar i tot per esta net i ningu de aquell poble es va dunar conte que era aquell home
  i tot le parlaven i ell era molt felic perque ya el bolien.

  fi

   
 20. Mourad

  1 Novembre 2011 at 12:12

  Tot va passar en aquesta cafeteria dins de la ciutat de Terrassa. Un home va entrar a la cafeteria a les vuit del vespre intentant fugir de els mossos d`escudarà, va demanar a la cambrera que estava preparant una beguda a un client
  -senyoreta em podria dir on es troba on esta el lavabo de sèniors -diu el Home
  -si per aquí
  Va entrar al lavabo i nomes al entrar els mossos d`escudarà van entrar d`una forma violenta. Van anar directament a la cambrera i van dir-li:
  -no haura vist un homa amb un vigoti –li diu policia
  -si esta en el lavabo
  Nomes en saber que estava en el lavabo van anar i el van agafar.

   
 21. ALAN

  1 Novembre 2011 at 12:41

  Quan de rrepen l’oma ba agafar una pistola i va començar a disparar tots estavan asustats pero un cambre va saltar de la bara de bar i va salvar a dos persones mallors i un nen.
  Va trucar a la policia, pero quan va venir la policia el lladre va escapar.
  El cambre el va segir fins a un almacen abandona o aixo es el que semblava, va etrar i va veura moltisimes cose que semblaba que les avia rrobat.
  Hi havien joilles,diamants,collars,pulseras fins i tot i avien moltes monedes.
  El cambre no es va trar andarrere i va agafar una eina, li va donar en tot elcap i es va quedar unconsien.
  Amb tots els diners que hi havia, ba fer un restauran japones i va tenir molta fama.

   
 22. pierina

  1 Novembre 2011 at 13:20

  tot va passa en a questa cafeteria de Terrassa. Un home va entra a la cafeteria a las vuit del vespre… pero era un home que hera mol al colic. Cuan la camarera li va dir que vol i el diu vui una cocacola laig sisplau dacort. I des pres de una estona va ariva la seva dona i va di la dona que fas a qui ? i el marit li vadir es tic tuman una cocacola laig i tu que fas a qui,es que he quedad amb unas amigas per ana a la feria .
  Pero des pres de una estona es va en cuntra amb una amiga mol cunaguda li va dir el marit at dius laia i ella va dir si per que no et racordas de mi soc el marit de la sonia la me va esposa a si lla emb racordo vols un xocolata calentes i uns xurus dacort malegrumolt de aberu vits un altra vegada amb saludas a la sonia dacort bueno amb tic que marcha . Adeu que at vaixi mol be a deu.

   
  • Yolanda

   3 Novembre 2011 at 18:53

   Hola Pierina,

   et felicito per la feina feta, el mirarem a l’aula d’EE per corregir les faltes si et sembla bé.
   Ànims i continua treballant!

   Yolanda

    
 23. sheng

  1 Novembre 2011 at 13:45

  Tothom està esperan aquell home per começar la festa, Han fet 4hores de festa i tothom s’en va menys aquell home.El botiguer va preguntar aquell home: perquè no tornes a LA teva casa?,
  el home va contestar: No tinc casa perquè he perdut la casa.
  El botiguer va dir:que pobret, s ino tens la casa doncs vens a la meva casa,el home ha dit: moltíssimes gracies.Quan el botiguer i el home ha anat la casa hi ha un lladre ha robat tots els diners que té a la botiga i s’ha n’escapat.
  El segon dia quan el botiguer ha anat a treballar ha vist tots els diners ha robat i va trocar la policia, després ha dit aquell home la que ha passat i el home ha dit:no peteixis jo t’ha ajudo a trobar el lladre per què sóc un detectiu.El segon el aquell home ha atrapat el lladre i el botiguer va regalar moltes coses.

   
 24. Arnau Solà

  1 Novembre 2011 at 16:46

  Tot va passar en aquesta cafeteria dins de la ciutat de Terrassa. Un home va entrar a la cafeteria a les vuit del vespre al 5 d’Abril del 1888. L’Home va seure y va demanar un cafè amb llet i una gamba .El cambrer en cara que es va quedar sorprès per el que havia demanat li va portar. Quan li va posar a la taula l’home va pelar la gamba, la va mullar al cafè i se la va empassar.
  El cambrer li va preguntar -Escolti senyor, mai havia vist algú que agüés demanat això.
  I l’home li va contestar –Vaaagh!!! I no crec que ho torni ha veure.

   
 25. Joana Miranda

  1 Novembre 2011 at 19:35

  Tot va passar en aquesta cafeteria dins de la ciutat de Terrassa. Un home va entrar a la cafeteria a les vuit del vespre, aquell home vestia d’una forma molt extranya, portava un abric força gran, de color groc amb taques de color verd, un barret de copa de color blau clar i lila. Es va apropar al cambrer:
  -Escolti caballer, estic fent una col.lecció de objectes rars, i al veure la bellesa d’aquesta cafeteria, he pensat que vostè em podria donar un.
  -Quina cosa mes rara! Però si vostè vol això…
  El cambrer va agafar una copa:
  -Miri senyor, aquesta copa va ser una de les primeres que vaig comprar per al negoci.
  -Molt bé, gràcies, i tingui bona nit.
  L’extrany home, va ficar a una capsa la copa i es va anar.El cambrer es va dir:
  -Segur que mai veure una cosa aixì.

   
 26. Xiomara Alexandra

  1 Novembre 2011 at 20:06

  …… quan l’ home va entrar tots el que estaven en la cafetería no podien deixar de veure’l. Quan ell va veure a una dona maca , quan ella es va girar a veure el que passava , els dos es van quedar mirant-se mútuament fins que l’home es va assecar a la dona ell li va dir el seu nom i ella el seu . quan van sortir van veure que just aquell dia arribava la feria del vespre. Quan van arribar a la feria van ser com a nens petits . quan va acabar la feria es van fer enamorats . passat un temps el es van casar i van ser feliços , van tindre molts fills i filles. El que la dona no sabia era que el seu marit era un gàngster. Una ella s’ho va descobrir , quan se lo va dir van començar a discutir molt fins que els nens es van llevar i desgraciada ment ells van arribar justament quan van veure un desastre, la seva mare va morir i els traumatitzats van córrer amb el telèfon cap a la seva habitació. Van trucar als policies i a l’hospital , es sabien els números perque la seva mare els havia donat un paperet amb els números mes important que tindrien que saber de memòria per si de cas passava alguna cosa així .
  Els policies van trobar al marit afligit i una mica trist i plorant .
  Els nens van ser adoptats i fins ara estan una mica traumes.

   
 27. Maria Salvatella

  1 Novembre 2011 at 20:45

  Hola!!!

  Sóc la Maria Salvatella!!!

  “Tot va passar en aquesta cafeteria dins de la ciutat de Terrassa. Un home va entrar a la cafeteria a les vuit del vespre.

  Com sempre des de feia dos anys, no faltava ni un dia i sempre la mateixa hora. Dos anys abans aquest home va conèixer a una dona en aquesta cafeteria que el va enamorar, no es van dirigir ni una paraula però ell no va deixar mai més de pensar en ella. Es va proposar a si mateix anar aquella cafeteria cada dia per tornar a veure aquella dona.
  La dona no va aparèixer mai més però ell sempre va tenir la il•lusió de tornar-la a veure.

   
 28. Víctor Salvatella

  1 Novembre 2011 at 21:15

  Tot va passar en aquesta cafeteria dins de la ciutat de Terrassa. Un home va entrar a la cafeteria a les vuit del vespre quan va entrar va veure que el cambrer que sempre l’atenia, tenia una ferida al braç molt espantat li va preguntar que li havia passat el cambrer li va explicar que al mati dos homes s’havien barallat perquè un li deia a l’altre que li devia diners i ell va voler separar-los quan li va explicar que li havia passat l’home li va dir que havia estat molt valent, el cambrer va dir que la seva accio no havia servit de res perquè els dos homes havien acabat a l’hospital i que ell havia perdut les ganes d’ajudar a la gent.

   
 29. jaume 6c

  1 Novembre 2011 at 22:18

  Tot va passar en aquesta cafeteria dins de la ciutat de Terrassa. Un home va entrar a la cafeteria a les vuit del vespre per trobar-se amb un altre home que ja l’estava esperant en una taula allunyada de la porta. Després de seure van començar a xiuxiuejar alguna cosa, però de cop es van aturar perquè es van adonar que algú els estava observant. Aquells dos homes eren mafiosos i quan es van adonar de qui era el que els observava van fugir corrents, però tan sols sortir van veure que estaven rodejats. Al final van acabar detinguts per contraban.

   
 30. Samuel

  2 Novembre 2011 at 17:53

  “Tot va passar en aquesta cafeteria dins de la ciutat de Terrassa. Un home va entrar a la cafeteria a les vuit del vespre va veure que no hi havia ningu sol esta el cambrer el cambrer li va dir….posa’t al terra això és un atracament i no intentis trucar ala policia perquè sinó et mato llavors vaig veure tota la gent al terra entonce l’atracador li va dir a una senyora que estava allà:
  – Truca ala policia i digues-li que estic en la cafeteria que és al carrer del costat de la policia i estic segrestada juntament amb altres persones.

  La policia arriba davant de la cafeteria apposta dos dels seus millors a franctiradors en llocs claus per matar el segrestador.

  Arriba la negociadora parla una mica amb el secuestador el segrestador li diu vull 3 milions d’euros un Hammer per escapar i un vol gratis a Miami.

  Però quan surt el segrestador dels a franctiradors el maten …. Setmanes després és com si no ages passat res.

   
 31. Paula Mayo

  2 Novembre 2011 at 18:28

  Paula Mayo 6éC

  Tot va passar en aquesta cafeteria dins de la ciutat de Terrassa. Un home va entrar en la cafeteria a les vuit del vespre, com cada nit que tocava “jazz”. Quan va ser l’hora de començar, una dona amb rostre jove acabava d’entrar a la cafeteria; l’home es va quedar sorprès amb el que va veure. La dona es va asseure en una taula prop l’escenari i l’home va demanar-li al cambrer que portès a aquella dona un sopar especial; el millor que tinguessin. Va començar l’espectacle, quan va començar a tocar l’home, a la dona li va agradar la música que tocava. Quan va acabar el “miniconcert” , la dona es va apropar a ell per dir-li que li va agradar molt el concert i la música que tocava. L’home li va demanar a la dona si volia anar a donar un passeig pel centre. Quan anaven passejant, es van adonar que estaven fets l’un per l’altre. Llavors en aquella cafeteria va sorgir un amor. Desde llavors van estar tots dos junts per sempre més i cada nit anaven a la mateixa hora a la cafeteria.

   
 32. Sohail 6c

  2 Novembre 2011 at 18:48

  Tot va passar en aquesta cafeteria dins de la ciutat de Terrassa. Un home va entrar a la cafeteria a les vuit del vespre per trobar-se amb una dona que el estava esperant des de fa una hora .
  La dona li va preguntar que perque llegava tan tard, i l’home li va dir : Jo vaig sortir a les sis del matí. Era molt fosc, i de sobte van apareixer uns lladres i em van perseguir. Jo em vaig amagar en una casa perque la porta estava oberta. A dins havien unes persones mortes i una que estava viva pero va apareixer un vell i la va matar. Jo vaig intentar salvar-la però no ja era massa tard . El vell em va veure, va agafar la una pistola i em va disparar sort que no em va tocar. Després el vell va agafar un bat de beisbol i em donar al cap. Jo em vaig despertar després de mitja hora, ja eren les set i mitja i vaig venir corrents.

   
 33. Paula A

  2 Novembre 2011 at 21:39

  “Tot va passar en aquesta cafeteria dins de la ciutat de Terrassa. Un home va entrar a la cafeteria a les vuit del vespre..
  Com cada dia es demanava el seu cafè amb llet i després sacava el seu quadern i les seves ceres i començava a dibuixar. Un nen que estava amb la seva mare se li va acostar ,i li va dir:
  – Em pots ensenyar els teus dibuixos?-I ell li va contestar:
  -Clar que si!
  El nen després de fullejar alguns dibuixos li va dir que dibuixava molt bé i que al li agradaria dibuixar com ell’.
  li contesto: amb paciència i dedicació tot a la vida es pot conseguir.La mare li va dir al nen què marxaven i el senyor li va regalar un dibuix, la mare li va preguntar de qui era aquest dibuix i el nen va contestar m’ho ha donat aquest senyor i la mare all observar aquell dibuix en va donar compte que era el famós pintor Van Gogh.

   
 34. steven

  2 Novembre 2011 at 22:47

  Enamorats a la cafeteria

  Un home va entrar a la cafeteria de Franca a Paris a les vuit del vespre, va veure a una dona molt guapa, esvan sentar llunts i van comensa a habla, despres el home va pedi un café i la dona va pedi un altre café i el home i la done es van adonar de que tenan moltes coses en comu els dos lis a graden el café etc…
  Depres van anar a la torre infel van subi a dalt del tot hies van enamorar i el homa li diu :vols casarta amb mi ila dona va di:si ies van casar i van pasa la luna de mel a la cafateria on es coneixa

   
 35. Joan 6èC

  3 Novembre 2011 at 7:48

  Tot va passar en aquesta cafeteria dins de la ciutat de Terrassa. Un home va entrar a la cafeteria a les vuit del vespre per veure un partit de fútbol, era el seu aniversari i esperava que el felicites molta gent . Però dins el bar no hi havia ningú.
  Va pujar al pis de dalt on sempre queda amb els seus amics a veure el fútbol, però tot estava dessert i a les fosques, els labavos, cuines, …
  Però de sobte es va enrecordar que al pis de dalt hi havia un petit traster.
  Va pujar-hi i va veure que tot estava molt brut i a les fosques. Va obrir la porta i…
  ¡¡ SORPRESA!! estaven tots amagats els cuiners, els seus amis, els veins, tots estaven al transter que era molt gran . Era una festa sorpresa, i hi havia un munt de regals, i un banquet que havia preparat el chef Josep. Quina festa…no la oblidaria mai i el fútbol ja no era important. Van riure, menjar i xerrar tota la nit.

   
 36. kilian

  3 Novembre 2011 at 18:54

  hola soc el kilian

  HI havia una vegada un bar on una princesa va casarse per primera vegada i estava nerviosa decop es va posar a ploure quina pena i o ban deixar per un altre dia.
  De cop i volta un asessi va arribar a casa de el novio de la princesa i el va matar i va deixar una nota a la porta deia:si vols piyarman ves a la plaza de el asessi,VALE!
  Va trucar a 15 cotxes de policia i van anara la plaza de el asessi van veure al asessi que era el seu novio li va fer una broma i li va dir ets vols casar amb mi i la princesa si.

  FI

   
 37. gerard

  7 Novembre 2011 at 20:08

  Tot va passar en aquesta cafateria de d’Arle .Un home va entrat en la cafateria a les vuit del vespre, era un home una mica extray. Quan caminava deixava anar una capa de foscor i boira ben espesa i quasi invisible .Aquell home va agafar un pinzell, va sortir a la terrasa i es va possar a pintar hora tras hora quan l’home misterios va acavar el seu cuadre se’l ragalar a el senyor propietari i va dir”amb un cuadre misterios aconseguiras la fama i seras el mes famos”

   
 38. davidlopez

  10 Novembre 2011 at 19:23

  ola xavi
  un dia dins da quell bar i abia un oma tumansa una sarbesa i allabors san ba ana a casa i no i havia ningu llabors ba agafa i ba a truca a la seba dona on astas diu la seba dona estic mol llun daqui no em bauras cap mall

   
  • mastercs25

   10 Novembre 2011 at 23:00

   Gran esforç David! Vigilem ortografia!

    

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s

 
%d bloggers like this: